- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Listar E-Prints y Datos de investigación por autor
Listar E-Prints y Datos de investigación por autor "Muñiz Rodríguez, Pilar"
Mostrando ítems 1-20 de 34
-
Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace
Pino García, Raquel del; García Lomillo, Javier
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2015-08, American Chemical Society)Artículo -
-
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry
García Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa
; Pino García, Raquel del
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2014-12, American Chemical Society)Artículo -
-
-
-
Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity
Temiño, Virginia; Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Diaz Morales, Noelia
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Salazar Mardones, Gonzalo
(2023, MDPI)Artículo -
-
Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Gerardi, Gisela; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Fernández Tome, María C.
(2020-11, Elsevier)Artículo -
-
-
The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-02, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Cavia Saiz, Mónica; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
García Lomillo, Javier; González San José, Mª Luisa
; Pino García, Raquel del
; Ortega Heras, Miriam
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2016, Hindawi Publishing Corporation)Artículo -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Jaime Moreno, Isabel
; González San José, Mª Luisa
; Cavia Saiz, Mónica
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
-
Effects of Hypothermia and Allopurinol on Oxidative Status in a Rat Model of Hypoxic Ischemic Encephalopathy
Durán Fernández-Feijóo, Cristina; Rodríguez-Fanjul, Javier; López-Abat, Miriam; Hadley, Stephanie; Cavia Saiz, Mónica; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Arnaez, Juan; Fernández-Lorenzo, José Ramón; Camprubí Camprubí, Marta
(2021-09, MDPI)Artículo -
-
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; González San José, Mª Luisa
; Jaime Moreno, Isabel
; Cavia Saiz, Mónica
(2023, Elsevier)Artículo -
Isolation and characterization of two glycolipopeptids biosurfactants produced by a Lactiplantibacillus plantarum OL5 strain isolated from green olive curing water
Ammar, Ameni Ben; Bouassida, Mouna; Bouallegue, Amir; Fourati, Nada; Gerardi, Gisela; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Benito Moreno, José Manuel
; Ghribi, Dhouha
(2023-11, Springer)Artículo