- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Listar E-Prints y Datos de investigación por autor
Listar E-Prints y Datos de investigación por autor "Muñiz Rodríguez, Pilar"
Mostrando ítems 1-20 de 33
-
Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace
Pino García, Raquel del ; García Lomillo, Javier ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2015-08, American Chemical Society)Artículo -
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2014-12, American Chemical Society)Artículo -
Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity
Temiño, Virginia; Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Diaz Morales, Noelia ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Salazar Mardones, Gonzalo(2023, MDPI)Artículo -
Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Gerardi, Gisela ; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Fernández Tome, María C.(2020-11, Elsevier)Artículo -
The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-02, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa ; Pino García, Raquel del ; Ortega Heras, Miriam ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2016, Hindawi Publishing Corporation)Artículo -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa ; Cavia Saiz, Mónica(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Effects of Hypothermia and Allopurinol on Oxidative Status in a Rat Model of Hypoxic Ischemic Encephalopathy
Durán Fernández-Feijóo, Cristina; Rodríguez-Fanjul, Javier; López-Abat, Miriam; Hadley, Stephanie; Cavia Saiz, Mónica ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Arnaez, Juan; Fernández-Lorenzo, José Ramón; Camprubí Camprubí, Marta(2021-09, MDPI)Artículo -
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; González San José, Mª Luisa ; Jaime Moreno, Isabel ; Cavia Saiz, Mónica(2023, Elsevier)Artículo -
Isolation and characterization of two glycolipopeptids biosurfactants produced by a Lactiplantibacillus plantarum OL5 strain isolated from green olive curing water
Ammar, Ameni Ben; Bouassida, Mouna; Bouallegue, Amir; Fourati, Nada; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Benito Moreno, José Manuel ; Ghribi, Dhouha(2023-11, Springer)Artículo