- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Grupos de investigación
- Bioquímica y Biotecnología (BBT)
- Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por autor
Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por autor "González San José, Mª Luisa"
Mostrando ítems 1-10 de 10
-
Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace
Pino García, Raquel del ; García Lomillo, Javier ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2015-08, American Chemical Society)Artículo -
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2014-12, American Chemical Society)Artículo -
Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa ; Pino García, Raquel del ; Ortega Heras, Miriam ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2016, Hindawi Publishing Corporation)Artículo -
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-03, Elsevier)Artículo -
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Pino García, Raquel del ; Gerardi, Gisela ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; García Lomillo, Javier ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2016-04, Elsevier)Artículo