Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por Materia/Asignatura 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Bioquímica y Biotecnología (BBT)
    • Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por Materia/Asignatura
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Bioquímica y Biotecnología (BBT)
    • Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por Materia/Asignatura

    Listar Bioquímica y Biotecnología (BBT) por Materia/Asignatura "Food"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-17 de 17

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Barley seed coating with urease and phosphatase to improve N and P uptake 

        Mvila, Beaufray Gilaime; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2020-01, Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Dataset of the work "Film-shaped reusable smart polymer to produce lactose-free milk by simple immersion" 

        Vallejo García, Jorge LucasAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-04-17, Universidad de Burgos)
        Dataset
      • Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016, Hindawi Publishing Corporation)
        Artículo
      • The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasonings 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Film-shaped reusable smart polymer to produce lactose-free milk by simple immersion 

        Vallejo García, Jorge LucasAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2023-11, Elsevier)
        Artículo
      • Immobilization of naringinase on asymmetric organic membranes: Application for debittering of grapefruit juice 

        González Temiño, YaizaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2021-10, Elsevier)
        Artículo
      • Immobilization of Rhodococcus by encapsulation and entrapment: a green solution to bitter citrus by-products 

        Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; López Fouz, MaríaAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2023-08, Springer Nature)
        Artículo
      • Lipase-catalyzed glycerolysis of anchovy oil in a solvent-free system: Simultaneous optimization of monoacylglycerol synthesis and end-product oxidative stability 

        Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2019-01, Elsevier)
        Artículo
      • Microencapsulation of a Commercial Food-Grade Protease by Spray Drying in Cross-Linked Chitosan Particles 

        Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; González Temiño, YaizaAutoridad UBU; Albillos García, Silvia MaríaAutoridad UBU; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestion 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-11, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020-03, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace product modulates oxidative stress and microbiota in obesity high-fat diet-fed rats 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-04, Elsevier)
        Artículo