- RIUBU Home
- E-Prints
- Untitled
- Untitled
- Browsing Untitled by Author
Browsing Untitled by Author "Gerardi, Gisela"
Now showing items 1-12 of 12
-
Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity
Temiño, Virginia; Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Diaz Morales, Noelia
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Salazar Mardones, Gonzalo
(2023, MDPI)Artículo -
Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Gerardi, Gisela; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Fernández Tome, María C.
(2020-11, Elsevier)Artículo -
The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-02, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Cavia Saiz, Mónica; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Jaime Moreno, Isabel
; González San José, Mª Luisa
; Cavia Saiz, Mónica
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
-
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; González San José, Mª Luisa
; Jaime Moreno, Isabel
; Cavia Saiz, Mónica
(2023, Elsevier)Artículo -
Isolation and characterization of two glycolipopeptids biosurfactants produced by a Lactiplantibacillus plantarum OL5 strain isolated from green olive curing water
Ammar, Ameni Ben; Bouassida, Mouna; Bouallegue, Amir; Fourati, Nada; Gerardi, Gisela; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Benito Moreno, José Manuel
; Ghribi, Dhouha
(2023-11, Springer)Artículo -
-
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
Temiño, Virginia; Cavia Saiz, Mónica; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Salazar Mardones, Gonzalo
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-09, Royal Society of Chemistry)Artículo -