Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) fecha de publicación 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA)
    • Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) fecha de publicación
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA)
    • Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) fecha de publicación

    Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) por fecha de publicación

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 54

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • TAp73 is one of the genes responsible for the lack of response to chemotherapy depending on B-Raf mutational status 

        Herreros-Villanueva, Marta; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; García Girón, Carlos; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Coma del Corral, María J.
        (2010-02, Springer Nature)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of corn germ oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2012-12, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2014-03, Wiley-VCH Verlag)
        Artículo
      • Shelf life of ground beef enriched with omega‐3 and/or conjugated linoleic acid and use of grape seed extract to inhibit lipid oxidation 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Beriain, María José; Mendizábal, José A.; Realini, Carolina; Purroy, Antonio
        (2015, Wiley)
        Artículo
      • Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2015-01, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of Skin Wine Pomace and Sulfite on Protein Oxidation in Beef Patties During High Oxygen Atmosphere Storage 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Skibsted, Leif H.; Jongberg, Sisse
        (2016-03, Springer)
        Artículo
      • Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2017-01, Wiley)
        Artículo
      • Influence of red wine pomace seasoning and high-oxygen atmosphere storage on carcinogens formation in barbecued beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Viegas, Olga; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
        (2017-03, Elsevier)
        Artículo
      • Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado 

        Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Textural characteristics of safe dishes for dysphagic patients: a multivariate analysis approach 

        Ibáñez, Francisco C.; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Merino, Gorka; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Utilización de reductores de pH para alargar la vida útil de salchichas cocidas de pollo 

        Rusu, I.; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Díez, A.M.; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Efecto de antioxidantes naturales sobre las características físico-químicas y la estabilidad oxidativa de carne de potro 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Elena, M.; Fernández, P; Gallo, N; Sánchez, C
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Efecto de los reductores de pH sobre el perfil sensorial y olfativo de salchichas cocidas de pollo 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Rusu, I.; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2019-07, Elsevier)
        Artículo
      • Application of the Just-About-Right Scales in the Development of New Healthy Whole-Wheat Muffins by the Addition of a Product Obtained from White and Red Grape Pomace 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Pablos Alcalde, Sara; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2019-09, MDPI)
        Artículo
      • The Reformulation of a Beef Patty Enriched with n-3 Fatty Acids and Vitamin D3 Influences Consumers’ Response under Different Information Scenarios 

        Beriain, María José; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Sánchez, Mercedes; Insausti, Kizkitza; Sarriés, María Victoria; Ibáñez, Francisco C.
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Raw-Cured Spanish Traditional Meat Product “Chistorra de Navarra”: Sensory and Composition Quality Standards 

        Beriain, María José; Murillo Arbizu, María Teresa; Insausti, Kizkitza; Sarriés, María Victoria; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • The Effects of Processing and Preservation Technologies on Meat Quality: Sensory and Nutritional Aspects 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Janardhanan, Rasmi; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2020, MDPI)
        Artículo