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Browsing Untitled by Author "Illera Gigante, Alba Ester"
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Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction
Alonso Riaño, Patricia ; Illera Gigante, Alba Ester ; Benito Román, Oscar ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa(2024-06, Elsevier)Artículo -
Efecto del tratamiento por ultrasonidos en el zumo de manzana no clarificado
Varona Fernández, Sandra; Sanz Díez, Mª Teresa ; Ruiz Pérez, María Olga ; Illera Gigante, Alba Ester(2017)Contribución a congreso -
Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
Trigueros Andrés, Ester ; Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela ; Beltrán Calvo, Sagrario(2017)Contribución a congreso -
Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Trigueros Andrés, Ester ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2018-12, Elsevier)Artículo -
Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties
Briongos Sánchez, Heliodoro; Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela(2016-12, Elsevier)Artículo -
Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Benito Román, Oscar ; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela(2018-06, Elsevier)Artículo -
Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stability
Melgosa Gómez, Rodrigo ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Benito Román, Oscar ; Illera Gigante, Alba Ester(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Benito Román, Oscar ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2017)Contribución a congreso -
Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; García Solaesa, Ángela ; Ruiz Pérez, María Olga(2018-03, Elsevier)Artículo -
High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
Sanz Díez, Mª Teresa ; Illera Gigante, Alba Ester ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; García Solaesa, Ángela ; Beltrán Calvo, Sagrario(2017)Contribución a congreso -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Melgosa Gómez, Rodrigo(2019-01, Elsevier)Artículo -
HPCD as non-thermal technology for fruit juices preservation
Illera Gigante, Alba Ester ; Sanz Díez, Mª Teresa ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Benito Román, Oscar ; Melgosa Gómez, Rodrigo ; Apetrei, C.(2018)Contribución a congreso