- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Listar E-Prints y Datos de investigación por autor
Listar E-Prints y Datos de investigación por autor "Rivero Pérez, Maria Dolores"
Mostrando ítems 1-19 de 19
-
Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace
Pino García, Raquel del ; García Lomillo, Javier ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2015-08, American Chemical Society)Artículo -
Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2014-12, American Chemical Society)Artículo -
Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Gerardi, Gisela ; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Fernández Tome, María C.(2020-11, Elsevier)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Diaz Morales, Noelia ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gómez Bastida, Inmaculada ; Salazar Mardones, Gonzalo ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-02, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa ; Cavia Saiz, Mónica(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; González San José, Mª Luisa ; Jaime Moreno, Isabel ; Cavia Saiz, Mónica(2023, Elsevier)Artículo -
Phyllosilicate-content influence on the spectroscopic properties and antioxidant capacity of Iberian Cretaceous clays
García Tojal, Javier ; Iriarte Avilés, Eneko ; Palmero Díaz, Susana ; Pedrosa Sáez, María de los Remedios ; Rad Moradillo, Juan Carlos ; Sanllorente Méndez, Silvia ; Zuluaga, María Cruz; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2021-04, Elsevier)Artículo -
The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-09, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-03, Elsevier)Artículo -
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Pino García, Raquel del ; Gerardi, Gisela ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; García Lomillo, Javier ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2016-04, Elsevier)Artículo