Listar Biotecnología Industrial y Medioambiental (BIOIND) por Materia/Asignatura "Bioquímica"
Mostrando ítems 1-12 de 12
-
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines
(2021-05, Elsevier)Artículo -
Immobilization of naringinase on asymmetric organic membranes: Application for debittering of grapefruit juice
(2021-10, Elsevier)Artículo -
A novel anaerobic filter membrane bioreactor: prototype start-up and filtration assays
(2018-12, IWA Publishing)Artículo -
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Valorization of corn stover to obtain biochemicals by hydrothermal and membrane processes: furfural and ethanol
(2024-10)Contribución a congreso