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    Listar Artículos BIOIND por autor "Beltrán Calvo, Sagrario"
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      • Activity coefficients at infinite dilution of volatile compounds in water: effect of temperature and salt concentration 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Corcuera Tecedor, ElenaAutoridad UBU
        (2012-05, American Chemical Society)
        Artículo
      • Adjustable Gel Texture of Recovered Crude Agar Induced by Pressurized Hot Water Treatment of Gelidium sesquipedale Industry Waste Stream: An RSM Analysis 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid
        (2020-05, MDPI)
        Artículo
      • Biorefinery approach for the development of an integrated extraction and purification process for the recovery of pectin derived compounds and flavonoids from onion peels 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2024-12, Elsevier)
        Artículo
      • Comparative Selective Conversion of Biomass-Derived Mono- and Polysaccharides into Lactic Acid with Lanthanide Lewis Acid Catalysts 

        Bermejo-López, A.; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-04-30, Springer Nature)
        Artículo
      • Concentration by pervaporation of brown crab volatile compounds from dilute model solutions: Evaluation of PDMS membrane 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2013-02, Elsevier)
        Artículo
      • Concentration by pervaporation of representative brown crab volatile compounds from dilute model solutions 

        Martínez Velasco, RodrigoAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2011-07, Elsevier)
        Artículo
      • Degradation kinetics of sugars (glucose and xylose), amino acids (proline and aspartic acid) and their binary mixtures in subcritical water: Effect of Maillard reaction 

        Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU Orcid; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Bermejo-López, A.; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-06, Elsevier)
        Artículo
      • Designing bilayered composite films by direct agar/chitosan and citric acid-crosslinked PVA/agar layer-by-layer casting for packaging applications 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; García Tojal, JavierAutoridad UBU Orcid; Trigo López, MiriamAutoridad UBU Orcid
        (2023-11, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of High Pressure Carbon Dioxide on polyphenoloxidase from Litopenaeus vannamei 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid
        (2019-07, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high pressure carbon dioxide on tomato juice: inactivation kinetics of pectin methylesterase and polygalacturonase and determination of other quality parameters 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid
        (2018-12, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high pressure carbon dioxide processing on pectin methylesterase activity and other orange juice properties 

        Briongos Sánchez, HeliodoroAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid
        (2016-12, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of thermosonication batch treatment on enzyme inactivation kinetics and other quality parameters of cloudy apple juice 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Varona Fernández, Sandra; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid
        (2018-06, Elsevier)
        Artículo
      • Enzymatic activity and conformational and morphological studies of four commercial lipases treated with supercritical carbon dioxide 

        Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid; Bucio López, Silvia LilianaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2015-02, Elsevier)
        Artículo
      • Enzymatic hydrolysis of the industrial solid residue of red seaweed after agar extraction: Extracts characterization and modelling 

        Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Filipigh, Ángel Alejandro; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU Orcid
        (2021-03, Elsevier)
        Artículo
      • Evaluation of homogeneous and heterogeneous catalytic strategies for furfural production from sugar-derived biomass in a solvent-free green pressurized reaction media (subcritical water-CO2) 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Candela Gil, HelenaAutoridad UBU Orcid; Bermejo-López, A.; Barea Gómez, PedroAutoridad UBU Orcid; Alonso Riaño, PatriciaAutoridad UBU Orcid; Benito Román, OscarAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid
        (2024-08, Elsevier)
        Artículo
      • Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU Orcid
        (2018-03, Elsevier)
        Artículo
      • Exploring the bioactive potential of algae residue extract via subcritical water extraction: Insights into chemical composition and biological activity 

        Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU Orcid; Oliveira, Andreia P.; Andrade, Paula B.; Videira, Romeu A.; Guedes de Pinho, Paula; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid
        (2024-11, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU Orcid; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU Orcid; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU Orcid
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo
      • Fabrication of microporous PMMA using ionic liquids: An improved route to classical ScCO2 foaming process 

        Trigo López, MiriamAutoridad UBU Orcid; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU Orcid; Reglero Ruiz, José AntonioAutoridad UBU Orcid; Ramos Rodríguez, CiprianoAutoridad UBU Orcid; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU Orcid; García García, Félix ClementeAutoridad UBU Orcid; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU Orcid
        (2019-11, Elsevier)
        Artículo