- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Grupos de investigación
- Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
- Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor
Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor "Gerardi, Gisela"
Mostrando ítems 1-6 de 6
-
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa ; Cavia Saiz, Mónica(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; González San José, Mª Luisa ; Jaime Moreno, Isabel ; Cavia Saiz, Mónica(2023, Elsevier)Artículo -
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Pino García, Raquel del ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-03, Elsevier)Artículo -
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Pino García, Raquel del ; Gerardi, Gisela ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; García Lomillo, Javier ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2016-04, Elsevier)Artículo