- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Grupos de investigación
- Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
- Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor
Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por autor "Gerardi, Gisela"
Mostrando ítems 1-6 de 6
-
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Jaime Moreno, Isabel
; González San José, Mª Luisa
; Cavia Saiz, Mónica
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; González San José, Mª Luisa
; Jaime Moreno, Isabel
; Cavia Saiz, Mónica
(2023, Elsevier)Artículo -
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Pino García, Raquel del
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-03, Elsevier)Artículo -
-
-
Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells
Pino García, Raquel del; Gerardi, Gisela
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; García Lomillo, Javier
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2016-04, Elsevier)Artículo