Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) fecha de publicación 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
    • Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) fecha de publicación
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
    • Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) fecha de publicación

    Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por fecha de publicación

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 38

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Supercritical fluid extraction of fish oil from fish by-products: A comparison with other extraction methods 

        Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Diego Rupérez, Sara Mª deAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2012-03, Elsevier)
        Artículo
      • Application of protective cultures against Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in chicken products packaged under modified atmosphere 

        Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Vinuesa, R.; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2013, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Shelf life of ground beef enriched with omega‐3 and/or conjugated linoleic acid and use of grape seed extract to inhibit lipid oxidation 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Beriain, María José; Mendizábal, José A.; Realini, Carolina; Purroy, Antonio
        (2015, Wiley)
        Artículo
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016, Hindawi Publishing Corporation)
        Artículo
      • Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-04, Elsevier)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestion 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-11, Elsevier)
        Artículo
      • Evaluación de la eficacia de las altas presiones para alargar la vida útil de variedades de morcilla con nuevos ingredientes 

        Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Cuesta, V.; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2017)
        Contribución a congreso
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasonings 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Characterization of Campylobacter species in Spanish retail from different fresh chicken products and their antimicrobial resistance 

        García Sánchez, LourdesAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2018-12, Elsevier)
        Artículo
      • Textural characteristics of safe dishes for dysphagic patients: a multivariate analysis approach 

        Ibáñez, Francisco C.; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Merino, Gorka; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Utilización de reductores de pH para alargar la vida útil de salchichas cocidas de pollo 

        Rusu, I.; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Díez, A.M.; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Efecto de antioxidantes naturales sobre las características físico-químicas y la estabilidad oxidativa de carne de potro 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Elena, M.; Fernández, P; Gallo, N; Sánchez, C
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Efecto de los reductores de pH sobre el perfil sensorial y olfativo de salchichas cocidas de pollo 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Rusu, I.; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2019, Universidad de León)
        Contribución a congreso
      • Wine pomace product modulates oxidative stress and microbiota in obesity high-fat diet-fed rats 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020, Elsevier)
        Artículo
      • Functional aromatic polyamides for the preparation of coated fibres as smart labels for the visual detection of biogenic amine vapours and fish spoilage 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Muñoz Santamaría, María AsunciónAutoridad UBU; García García, Félix ClementeAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU
        (2020, Elsevier)
        Artículo