Listar Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD) por Materia/Asignatura "Biotechnology"
Mostrando ítems 1-11 de 11
-
Efecto de antioxidantes naturales sobre las características físico-químicas y la estabilidad oxidativa de carne de potro
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
-
-
Estimation of Fatty Acids in Intramuscular Fat of Beef by FT-MIR Spectroscopy
(2021, MDPI)Artículo -
Phase variation modulates the multi-phenotypes displayed by clinical Campylobacter jejuni strains
(2024-02, Elsevier)Artículo -
Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations
(2019, Taylor and Francis)Artículo -
-
-
-
Textural characteristics of safe dishes for dysphagic patients: a multivariate analysis approach
(2019, Taylor and Francis)Artículo -
Utilización de reductores de pH para alargar la vida útil de salchichas cocidas de pollo
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso