- RIUBU Principal
- E-Prints y Datos de investigación
- Grupos de investigación
- Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA)
- Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) por autor
Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) por autor "Diaz Morales, Noelia"
Mostrando ítems 1-4 de 4
-
Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity
Temiño, Virginia; Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Diaz Morales, Noelia ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Salazar Mardones, Gonzalo(2023, MDPI)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Diaz Morales, Noelia ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gómez Bastida, Inmaculada ; Salazar Mardones, Gonzalo ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo