Sfoglia Untitled per Data di Pubblicazione
Items 21-31 di 31
-
From winery by-product to healthy product: bioavailability, redox signaling and oxidative stress modulation by wine pomace product
(2022, Taylor & Francis)Artículo -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins
(2022-03, Elsevier)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Biomarkers of Oxidative Stress in Healthy Infants within the First Three Days after Birth
(2023-06, MDPI)Artículo