Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) por Materia/Asignatura "Alimentos"
Mostrando ítems 21-28 de 28
-
Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line
(2019-07, Elsevier)Artículo -
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
(2020-09, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality
(2014-03, Wiley-VCH Verlag)Artículo -
Wine pomace product inhibit listeria monocytogenes invasion of intestinal cell lines Caco-2 and SW-480
(2021-07, MDPI)Artículo