Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA): Envíos recientes
Mostrando ítems 1-20 de 39
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Effects of a Functional Product Derived from Beet Molasses Vinasse on Blood Pressure and Endothelial Function in Hypertensive Rats
(2023-10, MDPI)Contribución a congreso; Artículo -
Optimization of Enzymatic Extraction of Melanoidins from Bread by-Products: Bioactivity and Microbiota Modulation
(2023-10, MDPI)Contribución a congreso; Artículo -
White Wine Pomace Mitigates Hyperglycemia-Induced Cell Damage and Oxidative Stress in Caco-2 Cells
(2023-10, MDPI)Contribución a congreso; Artículo -
Efecto antiinflamatorio de la fracción colónica de melanoidinas extraídas de la corteza de pan
(2024-04, Universitat Autònoma de Barcelona)Contribución a congreso -
Estudio comparativo de dos extractos de melanoidinas de corteza de pan: Caracterización y citotoxicidad
(2024-04, Universitat Autònoma de Barcelona)Contribución a congreso -
Involvement of bread melanoidins in cellular pathways against ischemia
(2024-10, MDPI)Contribución a congreso -
Antioxidant and antihypertensive properties of biscuit melanoidins
(2024-10, MDPI)Contribución a congreso -
The Bioactivity of by products from the blackberry juice industry
(2024-10, MDPI)Contribución a congreso -
TAp73 is one of the genes responsible for the lack of response to chemotherapy depending on B-Raf mutational status
(2010-02, Springer Nature)Artículo -
From winery by-product to healthy product: bioavailability, redox signaling and oxidative stress modulation by wine pomace product
(2022, Taylor & Francis)Artículo -
Effects of Hypothermia and Allopurinol on Oxidative Status in a Rat Model of Hypoxic Ischemic Encephalopathy
(2021-09, MDPI)Artículo -
The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
(2020-09, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line
(2019-07, Elsevier)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
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Biomarkers of Oxidative Stress in Healthy Infants within the First Three Days after Birth
(2023-06, MDPI)Artículo -
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Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Obtención de un extracto de melanoidinas de cortezas de pan, caracterización y evaluación de su actividad moduladora de estrés oxidativo en células intestinales y endoteliales
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso