Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contactez-nous
  • Faire parvenir un commentaire
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Parcourir

    Tout RIUBUCommunautés & CollectionsPar date de publicationAuteursTitresSujetsCette collectionPar date de publicationAuteursTitresSujets

    Mon compte

    Ouvrir une sessionS'inscrire

    Statistiques

    Statistiques d'usage de visualisation

    Compartir

    Parcourir Artículos BBT par date de publication 
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos BBT
    • Parcourir Artículos BBT par date de publication
    •   Accueil de RIUBU
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Artículos BBT
    • Parcourir Artículos BBT par date de publication

    Parcourir Artículos BBT par date de publication

    Trier par :

    Ordre :

    Résultats :

    Voici les éléments 1-17 de 17

    • titre
    • date de publication
    • date de soumission
    • ascendant
    • descendant
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Barley seed coating with free and immobilized alkaline phosphatase to improve P uptake and plant growth 

        Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2012-02, Cambridge University Press)
        Artículo
      • Validación de una encuesta sobre la actividad docente en educación superior 

        Bol Arreba, AlfredoAutoridad UBU; Sáiz Manzanares, María ConsueloAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU
        (2013, ICE. Universidad de Oviedo)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016, Hindawi Publishing Corporation)
        Artículo
      • Wine pomace seasoning attenuates hyperglycaemia-induced endothelial dysfunction and oxidative damage in endothelial cells 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-04, Elsevier)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Total antioxidant capacity of new natural powdered seasonings after gastrointestinal and colonic digestion 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-11, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasonings 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace product modulates oxidative stress and microbiota in obesity high-fat diet-fed rats 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020, Elsevier)
        Artículo
      • Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020-03, Elsevier)
        Artículo
      • Can plasma α-Synuclein help us to differentiate parkinson’s disease from essential tremor? 

        Albillos García, Silvia MaríaAutoridad UBU; Montero, Olimpio; Calvo Meruelo, Sara; Solano, Berta; Trejo Gabriel y Galán, José Mª; Cubo Delgado, EstherAutoridad UBU
        (2021-05, Ubiquity Press)
        Artículo
      • Synthesis and oxidative stability of monoacylglycerols containing polyunsaturated fatty acids by enzymatic glycerolysis in a solvent-free system 

        Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; Albillos García, Silvia MaríaAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2022-01, Elsevier)
        Artículo
      • Kinetic Modeling, Thermodynamic Approach and Molecular Dynamics Simulation of Thermal Inactivation of Lipases from Burkholderia cepacia and Rhizomucor miehei 

        Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Sáez, Laura; Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2022-06, MDPI)
        Artículo
      • Rational design of mitochondria targeted thiabendazole-based Ir(III) biscyclometalated complexes for a multimodal photodynamic therapy of cancer 

        Echevarría Poza, IgorAutoridad UBU; Zafon, Elisenda; Barrabés, Sílvia; Martínez, María Ángeles; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Manzano, Blanca R.; Jalón, Félix A.; Quesada Pato, RobertoAutoridad UBU; Espino Ordóñez, GustavoAutoridad UBU; Massaguer, Anna
        (2022-06, Elsevier)
        Artículo
      • Microencapsulation of a Commercial Food-Grade Protease by Spray Drying in Cross-Linked Chitosan Particles 

        Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; González Temiño, YaizaAutoridad UBU; Albillos García, Silvia MaríaAutoridad UBU; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Palacios Santamaría, DavidAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo