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      • Adjustable Gel Texture of Recovered Crude Agar Induced by Pressurized Hot Water Treatment of Gelidium sesquipedale Industry Waste Stream: An RSM Analysis 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity 

        Temiño, Virginia; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU
        (2023, MDPI)
        Artículo
      • Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2020-05, MDPI)
        Artículo
      • Biorefinery approach for the development of an integrated extraction and purification process for the recovery of pectin derived compounds and flavonoids from onion peels 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2024-12, Elsevier)
        Artículo
      • Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2023-01, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Comparative Selective Conversion of Biomass-Derived Mono- and Polysaccharides into Lactic Acid with Lanthanide Lewis Acid Catalysts 

        Bermejo-López, A.; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2024-04-30, Springer Nature)
        Artículo
      • Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2021-05, Elsevier)
        Artículo
      • Designing bilayered composite films by direct agar/chitosan and citric acid-crosslinked PVA/agar layer-by-layer casting for packaging applications 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; García Tojal, JavierAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU
        (2023-11, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of cold plasma on polyphenol oxidase inactivation in cloudy apple juice and on the quality parameters of the juice during storage 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Chaple, S.; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Ng, S.; Lu, P.; Jones, J.; Carey, E.; Bourke, P.
        (2019-09, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of high voltage atmospheric cold plasma on chicken eggs quality during refrigerated storage 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; de Souza, Vanessa Rios; Tang, Linyi; Nikmaram, Nooshin; Keener, Kevin M.
        (2023-06, Elsevier)
        Artículo
      • Exploring the bioactive potential of algae residue extract via subcritical water extraction: Insights into chemical composition and biological activity 

        Trigueros Andrés, EsterAutoridad UBU; Oliveira, Andreia P.; Andrade, Paula B.; Videira, Romeu A.; Guedes de Pinho, Paula; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2024-11, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction Optimization and Valorization of the Cornelian Cherry Fruits Extracts: Evidence on Antioxidant Activity and Food Applications 

        Enache, Iuliana Maria; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Coman, Gigi; Vizireanu, Camelia; Stănciuc, Nicoleta; Andronoiu, Doina Georgeta; Mihalcea, Liliana; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2021-11, MDPI)
        Artículo
      • Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2015-01, Elsevier)
        Artículo
      • Formulation and preparation of water-In-oil-In-water emulsions loaded with a phenolic-rich Inner aqueous phase by application of high energy emulsification methods 

        Niknam, S. Mehdi; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU
        (2020-10, MDPI)
        Artículo
      • Freeze dried extract from olive leaves: Valorisation, extraction kinetics and extract characterization 

        Kashaninejad, Mansoore; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Blanco Alcalde, BeatrizAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Niknam, S. Mehdi
        (2020-11, Elsevier)
        Artículo
      • Freeze-dried extract from onion (Allium cepa cv. Horcal) skin wastes: Extraction intensification and flavonoids identification 

        Benito Román, OscarAutoridad UBU; Blanco Alcalde, BeatrizAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU
        (2021-11, Elsevier)
        Artículo
      • Green fractionation and hydrolysis of fish meal to improve their techno-functional properties 

        Barea Gómez, PedroAutoridad UBU; Melgosa Gómez, RodrigoAutoridad UBU; Benito Román, OscarAutoridad UBU; Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2024-09, Elsevier)
        Artículo
      • High voltage atmospheric cold plasma decontamination of Salmonella enteritidis on chicken eggs 

        Illera Gigante, Alba EsterAutoridad UBU; de Souza, Vanessa Rios; Nikmaram, Nooshin; Tang, Linyi; Keener, Kevin M.
        (2022-12, Elsevier)
        Artículo
      • Immobilization of naringinase on asymmetric organic membranes: Application for debittering of grapefruit juice 

        González Temiño, YaizaAutoridad UBU; Ruiz Pérez, María OlgaAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU; Ramos Gómez, SoniaAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU
        (2021-10, Elsevier)
        Artículo