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Listar Artículos TECNOFOOD por autor "Cavia Saiz, Mónica"
Mostrando ítems 1-7 de 7
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Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Diaz Morales, Noelia; Cavia Saiz, Mónica
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gómez Bastida, Inmaculada
; Salazar Mardones, Gonzalo
; Jaime Moreno, Isabel
; González San José, Mª Luisa
(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
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Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor; Rivero Pérez, Maria Dolores
; Gerardi, Gisela
; Muñiz Rodríguez, Pilar
; González San José, Mª Luisa
; Jaime Moreno, Isabel
; Cavia Saiz, Mónica
(2023, Elsevier)Artículo -
Thiosemicarbazone-metal complexes exhibiting cytotoxicity in colon cancer cell lines through oxidative stress
Alcaraz, Raquel; Muñiz Rodríguez, Pilar; Cavia Saiz, Mónica
; Palacios, Óscar; Samper, Katia G.; Gil García, Rubén
; Jiménez Pérez, Alondra
; García Tojal, Javier
; García Girón, Carlos
(2020-05, Elsevier)Artículo -
Wine pomace product ameliorates hypertensive and diabetic aorta vascular remodeling through antioxidant and anti-inflammatory actions
Gerardi, Gisela; Cavia Saiz, Mónica
; Pino García, Raquel del
; Rivero Pérez, Maria Dolores
; González San José, Mª Luisa
; Muñiz Rodríguez, Pilar
(2020-03, Elsevier)Artículo -
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