Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta colecciónFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Artículos TECNOFOOD por título 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
    • Artículos TECNOFOOD
    • Listar Artículos TECNOFOOD por título
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Tecnología de los Alimentos (TECNOFOOD)
    • Artículos TECNOFOOD
    • Listar Artículos TECNOFOOD por título

    Listar Artículos TECNOFOOD por título

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 33

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antimicrobial Effect of Simira ecuadorensis Extracts and Their Impact on Improving Shelf Life in Chicken and Fish Products 

        Reyes, Jorge F.; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2022-08, MDPI)
        Artículo
      • Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2022-03, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Application of protective cultures against Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in chicken products packaged under modified atmosphere 

        Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Vinuesa, R.; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2013, Elsevier)
        Artículo
      • Bioavailability of phenolic compounds and antioxidant effects of wine pomace seasoning after oral administration in rats 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Croft, Kevin D.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016-08, Elsevier)
        Artículo
      • Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2023-01, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Characterization of Campylobacter species in Spanish retail from different fresh chicken products and their antimicrobial resistance 

        García Sánchez, LourdesAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2018-12, Elsevier)
        Artículo
      • Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2021-05, Elsevier)
        Artículo
      • Easy Nitrite Analysis of Processed Meat with Colorimetric Polymer Sensors and a Smartphone App 

        Guembe García, MartaAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Ibeas Cortes, SaturninoAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Represa Pérez, CésarAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Effect of a New Natural Seasoning on the Formation of Pyrazines in Barbecued Beef Patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2016, Hindawi Publishing Corporation)
        Artículo
      • Effects of an Extract from Olive Fruits on the Physicochemical Properties, Lipid Oxidation and Volatile Compounds of Beef Patties 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; García Varona, Celia; Curiel Fernández, María; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • The effects of heat treatment on the phenolic composition and antioxidant capacity of red wine pomace seasonings 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • The Effects of Processing and Preservation Technologies on Meat Quality: Sensory and Nutritional Aspects 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Janardhanan, Rasmi; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Estimation of Fatty Acids in Intramuscular Fat of Beef by FT-MIR Spectroscopy 

        Beriain, María José; Ibáñez, Francisco C.; Beruete, Edurne; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Beruete, Miguel
        (2021, MDPI)
        Artículo
      • Functional aromatic polyamides for the preparation of coated fibres as smart labels for the visual detection of biogenic amine vapours and fish spoilage 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Trigo López, MiriamAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Muñoz Santamaría, María AsunciónAutoridad UBU; García García, Félix ClementeAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU
        (2020, Elsevier)
        Artículo
      • Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat 

        Gutiérrez González, VíctorAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU
        (2023, Elsevier)
        Artículo
      • Metal-free organic polymer for the preparation of a reusable antimicrobial material with real-life application as an absorbent food pad 

        González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Guirado Moreno, José CarlosAutoridad UBU; Guembe García, MartaAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Arnáiz Alonso, AnaAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; García Pérez, José MiguelAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU
        (2022-09, Elsevier)
        Artículo
      • Phase variation modulates the multi-phenotypes displayed by clinical Campylobacter jejuni strains 

        Ortega Sanz, Irene; Bocigas, Carolina; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2024-02, Elsevier)
        Artículo