Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta comunidadFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura

    Listar E-Prints y Datos de investigación por Materia/Asignatura "Alimentos"

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 141

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Abastecimiento y consumo en Burgos durante el siglo XVIII : una primera aproximación 

        Gutiérrez Alonso, Adriano
        (2001, Institución Fernán González)
        Artículo
      • Adaptation and Validation of QUick, Easy, New, CHEap, and Reproducible (QUENCHER) Antioxidant Capacity Assays in Model Products Obtained from Residual Wine Pomace 

        Pino García, Raquel delAutoridad UBU; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2015-08, American Chemical Society)
        Artículo
      • Adjustable Gel Texture of Recovered Crude Agar Induced by Pressurized Hot Water Treatment of Gelidium sesquipedale Industry Waste Stream: An RSM Analysis 

        Diop, Cherif Ibrahima KhalilAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU
        (2022-07, MDPI)
        Artículo
      • Analytical quality by design using a D-optimal design and parallel factor analysis in an automatic solid phase extraction system coupled to liquid chromatography. Determination of nine PAHs in coffee samples 

        Valverde Som, LucíaAutoridad UBU; Arce Antón, MarAutoridad UBU; Sarabia Peinador, Luis AntonioAutoridad UBU; Ortiz Fernández, Mª CruzAutoridad UBU
        (2023-12-15, Elsevier)
        Artículo
      • Antimicrobial Effect of Simira ecuadorensis Extracts and Their Impact on Improving Shelf Life in Chicken and Fish Products 

        Reyes, Jorge F.; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU
        (2022-08, MDPI)
        Artículo
      • Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2022-03, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant and antihypertensive properties of biscuit melanoidins 

        Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Arratíbel González, Pedro; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Gerardi, GiselaAutoridad UBU
        (2024-10, MDPI)
        Contribución a congreso
      • Antioxidant and Antimicrobial Properties of Wine Byproducts and Their Potential Uses in the Food Industry 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2014-12, American Chemical Society)
        Artículo
      • Antioxidant effect of seasonings derived from wine pomace on lipid oxidation in refrigerated and frozen beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Pino García, Raquel delAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2017-04, Elsevier)
        Artículo
      • Antioxidant, antimicrobial and anti-inflammatory activities of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Cantero, Leire; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2022-04, Elsevier)
        Artículo
      • Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Villarroel, Esther; Mateos, Sara; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2020-02, Taylor & Francis)
        Artículo
      • Application of protective cultures against Listeria monocytogenes and Campylobacter jejuni in chicken products packaged under modified atmosphere 

        Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Vinuesa, R.; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU
        (2013, Elsevier)
        Artículo
      • Application of the Just-About-Right Scales in the Development of New Healthy Whole-Wheat Muffins by the Addition of a Product Obtained from White and Red Grape Pomace 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Pablos Alcalde, Sara; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2019-09, MDPI)
        Artículo
      • Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2017-01, Wiley)
        Artículo
      • Arte y ciencia de los alimentos 

        Bustamante Díez, Lourdes
        (2024, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)
        Monografía
      • Assessing the performance of analytical methods for propolis – A collaborative trial by the international honey commission 

        Vilas-Boas, M.; Lopes, M.; Nunes, L. F.; Pereyra, A.; Kunert, C.; Beckh, G.; Çelemli, O. G.; Sorkun, K.; Georgé, S.; Paulo, L.; Gardini, Silvia; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Bankova, V.; Popova, M.; Trusheva, B.; Petrov, N.; Dastan, T.; Tananaki, C.; Falcão, S. I.
        (2023, Taylor & Francis)
        Artículo
      • Attributes of ling-heather honey powder obtained by different methods with several carriers 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Cantero, Leire; Crespo, Miranda; Puertas López, GuillermoAutoridad UBU; González Ceballos, LaraAutoridad UBU; Vallejos Calzada, SaúlAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU
        (2021-10, Elsevier)
        Artículo
      • Authentication of strawberry tree (Arbutus unedo L.) honeys from southern Europe based on compositional parameters and biological activities 

        Osés Gómez, Sandra MaríaAutoridad UBU; Nieto, Sonia; Rodrigo, Sara; Pérez, Sergio; Rojo, Susana; Sancho Ortiz, María TeresaAutoridad UBU; Fernández Muiño, Miguel ÁngelAutoridad UBU
        (2020-12, Elsevier)
        Artículo
      • Barley seed coating with urease and phosphatase to improve N and P uptake 

        Mvila, Beaufray Gilaime; Pilar Izquierdo, María ConcepciónAutoridad UBU; Busto Núñez, Mª DoloresAutoridad UBU; Pérez Mateos, ManuelAutoridad UBU; Ortega Santamaría, NatividadAutoridad UBU
        (2020-01, Universidade de São Paulo. Escola Superior de Agricultura Luiz de Queiroz)
        Artículo
      • Beneficial Effects of Olive Oil Enriched with Lycopene on the Plasma Antioxidant and Anti-Inflammatory Profile of Hypercholesterolemic Patients 

        Martínez Álvarez, Jesús Román; López Jaen, Ana Belén; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Valls-Belles, Victoria
        (2023-07, MDPI)
        Artículo