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Listar Ponencias / Comunicaciones de congresos BIOIND por autor "Melgosa Gómez, Rodrigo"
Mostrando ítems 1-20 de 32
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Conversion of the polysaccharide fraction of corn stover to lactic acid by alkaline catalysis in subcritical water
Sanz Díez, Mª Teresa; Candela Gil, Helena
; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Benito Román, Oscar
; Barea Gómez, Pedro
(2024-10)Contribución a congreso -
Development of an integrated extraction and purification process for the recovery of high-value compounds from onion peels
Benito Román, Oscar; Candela Gil, Helena
; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Barea Gómez, Pedro
; Ruiz Pérez, María Olga
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2024-10)Contribución a congreso -
Effect of high pressure carbon dioxide (HPCD) treatment on enzyme inactivation and other properties of tomato juice
Trigueros Andrés, Ester; Illera Gigante, Alba Ester
; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2017)Contribución a congreso -
Encapsulation of an omega-3 concentrate by particles from gas saturated solutions (PGSS)-drying: particle characterization and oxidative stability
Melgosa Gómez, Rodrigo; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Benito Román, Oscar
; Illera Gigante, Alba Ester
(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2017)Contribución a congreso -
Evaluation of a green pressurized reaction media (subW-CO2) and pressurized microwave-assisted reaction for furfural production from corn stover and its derivatives sugars
Illera Gigante, Alba Ester; Candela Gil, Helena
; Barea Gómez, Pedro
; Bermejo-López, A.; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2024-07)Contribución a congreso -
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Fish Oil Valorization using Supercritical Carbon Dioxide
Melgosa Gómez, Rodrigo(2019)Contribución a congreso -
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High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
Sanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2017)Contribución a congreso -
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HPCD as non-thermal technology for fruit juices preservation
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Benito Román, Oscar
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Apetrei, C.
(2018)Contribución a congreso -
Hydrolysis of water soluble protein from fish meal by subcritical water: effect of pressurization gas agent
Barea Gómez, Pedro; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Illera Gigante, Alba Ester
; Alonso Riaño, Patricia
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2023-03)Contribución a congreso -
Lactic acid production from biomass-derived sugars using acid or base catalysts
Bermejo-López, A.; Alonso Riaño, Patricia; Illera Gigante, Alba Ester
; Barea Gómez, Pedro
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Sanz Díez, Mª Teresa
(2023-05)Contribución a congreso