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Listar Biotecnología Industrial y Medioambiental (BIOIND) por autor "Sanz Díez, Mª Teresa"
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Mostrando ítems 21-40 de 117
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Enzymatic inactivation of apple and tomato juices using HPCD (high pressure carbon dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2018)Contribución a congreso -
Enzymatic inactivation of apple juice using HPCD (High Pressure Carbon Dioxide) technology and its effect on the quality parameters of the juice
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2017)Contribución a congreso -
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Evaluating Subcritical Water Extraction for Red Algae Residue Valorization: Chemical Composition and Biological Activity
Trigueros Andrés, Ester; Oliveira, Andreia P.; Andrade, Paula B.; Videira, Romeu A.; Guedes de Pinho, Paula; Moreira, Rute; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2023)Contribución a congreso -
Evaluation of HPCD batch treatments on enzyme inactivation kinetics and selected quality characteristics of cloudy juice from Golden delicious apples
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; García Solaesa, Ángela
; Ruiz Pérez, María Olga
(2018-03, Elsevier)Artículo -
Exploring the bioactive potential of phenolic compounds recovered from Onion Skin Waste (OSW) through Subcritical Water Extraction
Trigueros Andrés, Ester; Benito Román, Oscar
; Oliveira, Andreia P.; Videira, Romeu A.; Andrade, Paula B.; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2023)Contribución a congreso -
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Extraction Optimization and Valorization of the Cornelian Cherry Fruits Extracts: Evidence on Antioxidant Activity and Food Applications
Enache, Iuliana Maria; Benito Román, Oscar; Coman, Gigi; Vizireanu, Camelia; Stănciuc, Nicoleta; Andronoiu, Doina Georgeta; Mihalcea, Liliana; Sanz Díez, Mª Teresa
(2021-11, MDPI)Artículo -
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Glycerolysis of sardine oil catalyzed by a water dependent lipase in different tert-alcohols as reaction medium
García Solaesa, Ángela; Sanz Díez, Mª Teresa
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; Bucio López, Silvia Liliana
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2015-10, Consejo Superior de Investigaciones Científicas)Artículo -
Green determination of brominated flame retardants and organochloride pollutants in fish oils by vortex assisted liquid-liquid microextraction and gas chromatography-tandem mass spectrometry
García Solaesa, Ángela; Fernandes, José O.; Sanz Díez, Mª Teresa
; Benito Román, Oscar
; Cunha, Sara C.
(2019-04, Elsevier)Artículo -
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High pressure carbon dioxide technology: application to orange juice
Sanz Díez, Mª Teresa; Illera Gigante, Alba Ester
; Melgosa Gómez, Rodrigo
; García Solaesa, Ángela
; Beltrán Calvo, Sagrario
(2017)Contribución a congreso -
High pressure CO2 solubility in food model solutions and fruit juices
Illera Gigante, Alba Ester; Sanz Díez, Mª Teresa
; Beltrán Calvo, Sagrario
; Melgosa Gómez, Rodrigo
(2019-01, Elsevier)Artículo