Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contacto
  • Sugerencias
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Listar

    Todo RIUBUComunidadesFechaAutor / DirectorTítuloMateria / AsignaturaEsta colecciónFechaAutor / DirectorTítuloMateria / Asignatura

    Mi cuenta

    AccederRegistro

    Estadísticas

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Listar Artículos ALTESA por título 
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA)
    • Artículos ALTESA
    • Listar Artículos ALTESA por título
    •   RIUBU Principal
    • E-Prints y Datos de investigación
    • Grupos de investigación
    • Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA)
    • Artículos ALTESA
    • Listar Artículos ALTESA por título

    Listar Artículos ALTESA por título

    • 0-9
    • A
    • B
    • C
    • D
    • E
    • F
    • G
    • H
    • I
    • J
    • K
    • L
    • M
    • N
    • O
    • P
    • Q
    • R
    • S
    • T
    • U
    • V
    • W
    • X
    • Y
    • Z

    Ordenar por:

    Orden:

    Resultados:

    Mostrando ítems 1-20 de 39

    • título
    • fecha de publicación
    • fecha de envío
    • ascendente
    • descendente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • Antimicrobial properties and volatile profile of bread and biscuits melanoidins 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Diez Mate, Ana MªAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2022-03, Elsevier)
        Artículo
      • Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Villarroel, Esther; Mateos, Sara; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2020-02, Taylor & Francis)
        Artículo
      • Application of the Just-About-Right Scales in the Development of New Healthy Whole-Wheat Muffins by the Addition of a Product Obtained from White and Red Grape Pomace 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Pablos Alcalde, Sara; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2019-09, MDPI)
        Artículo
      • Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2017-01, Wiley)
        Artículo
      • Beneficial Effects of Olive Oil Enriched with Lycopene on the Plasma Antioxidant and Anti-Inflammatory Profile of Hypercholesterolemic Patients 

        Martínez Álvarez, Jesús Román; López Jaen, Ana Belén; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Valls-Belles, Victoria
        (2023-07, MDPI)
        Artículo
      • Bioaccessibility and Genoprotective Effect of Melanoidins Obtained from Common and Soft Bread Crusts: Relationship between Melanoidins and Their Bioactivity 

        Temiño, Virginia; Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU
        (2023, MDPI)
        Artículo
      • Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2020-05, MDPI)
        Artículo
      • Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Fernández Tome, María C.
        (2020-11, Elsevier)
        Artículo
      • Biomarkers of Oxidative Stress in Healthy Infants within the First Three Days after Birth 

        Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Arnaez, Juan; Cilla, Amaia; Puente, Laura; García-Miralles, Laura C.; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2023-06, MDPI)
        Artículo
      • Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2023-01, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Cytotoxicity study of bakery product melanoidins on intestinal and endothelial cell lines 

        Diaz Morales, NoeliaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Salazar Mardones, GonzaloAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2021-05, Elsevier)
        Artículo
      • The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020-02, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Effect of sight on the evaluation and acceptance of new products: Breaded nuggets with breadcrumbs and a new seasoning 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2024-11, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of Skin Wine Pomace and Sulfite on Protein Oxidation in Beef Patties During High Oxygen Atmosphere Storage 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Skibsted, Leif H.; Jongberg, Sisse
        (2016-03, Springer)
        Artículo
      • Effect of White Pomace Seasoning as a Natural Antioxidant for Chicken Products Packaged in Vacuum or Modified Atmosphere Conditions 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Melero Gil, BeatrizAutoridad UBU; Jaime Moreno, IsabelAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2024-07, MDPI)
        Artículo
      • Effects of an Extract from Olive Fruits on the Physicochemical Properties, Lipid Oxidation and Volatile Compounds of Beef Patties 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; García Varona, Celia; Curiel Fernández, María; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Effects of Hypothermia and Allopurinol on Oxidative Status in a Rat Model of Hypoxic Ischemic Encephalopathy 

        Durán Fernández-Feijóo, Cristina; Rodríguez-Fanjul, Javier; López-Abat, Miriam; Hadley, Stephanie; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; Arnaez, Juan; Fernández-Lorenzo, José Ramón; Camprubí Camprubí, Marta
        (2021-09, MDPI)
        Artículo
      • The Effects of Processing and Preservation Technologies on Meat Quality: Sensory and Nutritional Aspects 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Janardhanan, Rasmi; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Estimation of Fatty Acids in Intramuscular Fat of Beef by FT-MIR Spectroscopy 

        Beriain, María José; Ibáñez, Francisco C.; Beruete, Edurne; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Beruete, Miguel
        (2021, MDPI)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo