Universidad de Burgos RIUBU Principal Default Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • español
  • English
  • français
  • Deutsch
  • português (Brasil)
  • italiano
Universidad de Burgos RIUBU Principal Default
  • Ayuda
  • Contattaci
  • Manda Feedback
  • Acceso abierto
    • Archivar en RIUBU
    • Acuerdos editoriales para la publicación en acceso abierto
    • Controla tus derechos, facilita el acceso abierto
    • Sobre el acceso abierto y la UBU
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    • español
    • English
    • français
    • Deutsch
    • português (Brasil)
    • italiano
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    Ricerca

    Tutto RIUBUArchivi & CollezioniData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggettiQuesta CollezioneData di pubblicazioneAutoriTitoliSoggetti

    My Account

    LoginRegistrazione

    Statistiche

    Ver Estadísticas de uso

    Compartir

    Sfoglia Untitled per Data di Pubblicazione 
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Sfoglia Untitled per Data di Pubblicazione
    •   RIUBU Home
    • E-Prints
    • Untitled
    • Untitled
    • Untitled
    • Sfoglia Untitled per Data di Pubblicazione

    Sfoglia Untitled per Data di Pubblicazione

    Ordina per:

    Ordine:

    Risultati:

    Items 1-20 di 39

    • Titolo
    • Data di pubblicazione
    • Data di immissione
    • crescente
    • decrescente
    • 5
    • 10
    • 20
    • 40
    • 60
    • 80
    • 100
      • TAp73 is one of the genes responsible for the lack of response to chemotherapy depending on B-Raf mutational status 

        Herreros-Villanueva, Marta; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU; García Girón, Carlos; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Coma del Corral, María J.
        (2010-02, Springer Nature)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of corn germ oil: Study of the influence of process parameters on the extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Rubio Rodríguez, NuriaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2012-12, Elsevier)
        Artículo
      • Extraction of alkylresorcinols from wheat bran with supercritical CO2 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2013-12, Elsevier)
        Artículo
      • Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2014-03, Wiley-VCH Verlag)
        Artículo
      • Shelf life of ground beef enriched with omega‐3 and/or conjugated linoleic acid and use of grape seed extract to inhibit lipid oxidation 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Beriain, María José; Mendizábal, José A.; Realini, Carolina; Purroy, Antonio
        (2015, Wiley)
        Artículo
      • Formulation and characterisation of wheat bran oil-in-water nanoemulsions 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Benito Moreno, José ManuelAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; Escudero Barbero, IsabelAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2015-01, Elsevier)
        Artículo
      • Effect of Skin Wine Pomace and Sulfite on Protein Oxidation in Beef Patties During High Oxygen Atmosphere Storage 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Skibsted, Leif H.; Jongberg, Sisse
        (2016-03, Springer)
        Artículo
      • Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2017-01, Wiley)
        Artículo
      • Influence of red wine pomace seasoning and high-oxygen atmosphere storage on carcinogens formation in barbecued beef patties 

        García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Viegas, Olga; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Ferreira, Isabel M.P.L.V.O.
        (2017-03, Elsevier)
        Artículo
      • Textural characteristics of safe dishes for dysphagic patients: a multivariate analysis approach 

        Ibáñez, Francisco C.; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Merino, Gorka; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Physicochemical and sensory properties of sous vide meat and meat analog products marinated and cooked at different temperature-time combinations 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2019, Taylor and Francis)
        Artículo
      • Modulation of Akt-p38-MAPK/Nrf2/SIRT1 and NF-κB pathways by wine pomace product in hyperglycemic endothelial cell line 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2019-07, Elsevier)
        Artículo
      • Application of the Just-About-Right Scales in the Development of New Healthy Whole-Wheat Muffins by the Addition of a Product Obtained from White and Red Grape Pomace 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Pablos Alcalde, Sara; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2019-09, MDPI)
        Artículo
      • The Reformulation of a Beef Patty Enriched with n-3 Fatty Acids and Vitamin D3 Influences Consumers’ Response under Different Information Scenarios 

        Beriain, María José; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Sánchez, Mercedes; Insausti, Kizkitza; Sarriés, María Victoria; Ibáñez, Francisco C.
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Raw-Cured Spanish Traditional Meat Product “Chistorra de Navarra”: Sensory and Composition Quality Standards 

        Beriain, María José; Murillo Arbizu, María Teresa; Insausti, Kizkitza; Sarriés, María Victoria; Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • The Effects of Processing and Preservation Technologies on Meat Quality: Sensory and Nutritional Aspects 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; Janardhanan, Rasmi; Ibáñez, Francisco C.; Beriain, María José
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • Effects of an Extract from Olive Fruits on the Physicochemical Properties, Lipid Oxidation and Volatile Compounds of Beef Patties 

        Gómez Bastida, InmaculadaAutoridad UBU; García Varona, Celia; Curiel Fernández, María; Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU
        (2020, MDPI)
        Artículo
      • The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats 

        Gerardi, GiselaAutoridad UBU; Cavia Saiz, MónicaAutoridad UBU; Rivero Pérez, Maria DoloresAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Muñiz Rodríguez, PilarAutoridad UBU
        (2020-02, Royal Society of Chemistry)
        Artículo
      • Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability 

        Ortega Heras, MiriamAutoridad UBU; Villarroel, Esther; Mateos, Sara; García Lomillo, JavierAutoridad UBU; Rovira Carballido, JordiAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU
        (2020-02, Taylor & Francis)
        Artículo
      • Bioactive compounds of a wheat bran oily extract obtained with supercritical carbon dioxide 

        Rebolleda Alonso, SaraAutoridad UBU; González San José, Mª LuisaAutoridad UBU; Sanz Díez, Mª TeresaAutoridad UBU; Beltrán Calvo, SagrarioAutoridad UBU; García Solaesa, ÁngelaAutoridad UBU
        (2020-05, MDPI)
        Artículo