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Listar Alimentos, Tecnología y Salud (ALTESA) por autor "González San José, Mª Luisa"
Mostrando ítems 1-20 de 20
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Application of a seasoning obtained from red grape pomace as a salt replacer for the elaboration of marinated chicken breasts: study of their physical-chemical and sensory properties and microbiological stability
Ortega Heras, Miriam ; Villarroel, Esther; Mateos, Sara; García Lomillo, Javier ; Rovira Carballido, Jordi ; González San José, Mª Luisa(2020-02, Taylor & Francis)Artículo -
Applications of Wine Pomace in the Food Industry: Approaches and Functions
García Lomillo, Javier ; González San José, Mª Luisa(2017-01, Wiley)Artículo -
Bioavailable wine pomace attenuates oxalate-induced type II epithelial mesenchymal transition and preserve the differentiated phenotype of renal MDCK cells
Gerardi, Gisela ; Casali, Cecilia I.; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Perazzo, Cecilia; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Fernández Tome, María C.(2020-11, Elsevier)Artículo -
Bread melanoidins as potential new sustainable bakery ingredients: a study using fat and fat-free bakery food models
Diaz Morales, Noelia ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gómez Bastida, Inmaculada ; Salazar Mardones, Gonzalo ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa(2023-01, Royal Society of Chemistry)Artículo -
The dose–response effect on polyphenol bioavailability after intake of white and red wine pomace products by Wistar rats
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-02, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Efecto antioxidante y protector de productos de la reacción de Maillard aislados de galletas con distinto grado de tostado
Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2019, Universidad de León)Contribución a congreso -
Effect of storage conditions on meat seasoning phenolic profile and antioxidant
Gutiérrez González, Víctor ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Jaime Moreno, Isabel ; González San José, Mª Luisa ; Cavia Saiz, Mónica(2022, Universidad de Burgos. Servicio de Publicaciones e Imagen Institucional)Contribución a congreso -
Influence of the packaging systems on the phenolic profile and antioxidant properties of wine pomace used as seasoning in chicken meat
Gutiérrez González, Víctor ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; Gerardi, Gisela ; Muñiz Rodríguez, Pilar ; González San José, Mª Luisa ; Jaime Moreno, Isabel ; Cavia Saiz, Mónica(2023, Elsevier)Artículo -
The protective effects of wine pomace products on the vascular endothelial barrier function
Gerardi, Gisela ; Cavia Saiz, Mónica ; Rivero Pérez, Maria Dolores ; González San José, Mª Luisa ; Muñiz Rodríguez, Pilar(2020-09, Royal Society of Chemistry)Artículo -
Supercritical fluid extraction of wheat bran oil: Study of extraction yield and oil quality
Rebolleda Alonso, Sara ; Beltrán Calvo, Sagrario ; Sanz Díez, Mª Teresa ; González San José, Mª Luisa(2014-03, Wiley-VCH Verlag)Artículo